Staalbouw engineering

25-Elst

Adviesbureau SEM Oost-Nederland heeft een lange en ruime ervaring op het gebied van staalconstructies in de breedste zin van het woord. De diensten die kunnen worden geboden zijn engineering, projectbegeleiding, uitvoeringsadvies en montagebegeleiding. Binnen de staalbranche is Adviesbureau SEM Oost-Nederland vooral werkzaam voor de industrie, utiliteitsbouw en bijzondere projecten, met als opdrachtgevers particulieren, architecten- en ontwerpbureaus, overheden, aannemers en staalbouwers.

 

Naast de hoofddraagconstructies wordt er ook geadviseerd voor secundaire constructies zoals trappen, leuningen, bordessen en machineondersteuningen. De engineering van de constructies kan worden uitgevoerd van ontwerp tot en met definitief plan. Bij de engineering spelen het ontwerp van de architect en de wensen van de opdrachtgever bij ons een belangrijk uitgangspunt en wordt er geprobeerd tot een zo economisch mogelijke constructie te komen welke vanzelfsprekend voldoet aan de huidige normen.

 

Verder heeft Adviesbureau SEM Oost-Nederland zich gespecialiseerd in de engineering van constructiedetails voor de staalbouw. Naast het berekenen van een voldoende draagkrachtige verbinding zijn de visuele en de economische uitvoering bij ons belangrijke uitgangspunten. Bij projectbegeleiding kan Adviesbureau SEM Oost-Nederland optreden als coördinator tussen opdrachtgever, staalbouwer, aannemer en eventuele andere partijen om tot een totale constructie te komen.

 

Ook kan er advies gegeven worden voor de toe te passen materiaalkwaliteit, de keuze van de materiaalconservering, brandwerende voorzieningen voor de constructie en verdere aspecten die noodzakelijk zijn voor het realiseren van een veilige, economische en duurzame constructie.